Izvēlne Aizvērt

Apstiprināts starpteritoriāls sadarbības projekts


Vidzemes lauku partnerība “Brasla” sadarbībā ar kaimiņu partnerībām – biedrību “Jūrkante” un biedrību “No Salacas līdz Rūjai” uzsāk īstenot starpteritoriālo sadarbības projektu “Salaca, Latvijas pērle, no Burtnieka līdz jūrai”.

Projektā iecerētās aktivitātes noritēs visa gada garumā. Projekta laikā tiks organizēts pieredzes apmaiņas pasākumu cikls vietējā mēroga fotogrāfiem un amatieriem, iekļaujot jaunus, inovatīvus fotogrāfiju apstrādāšanas risinājumus. Projekta mērķis ir zināšanu un pieredzes apmaiņas pārnese no pieredzējušiem fotomāksliniekiem uz tiem, kuri šajā jomā ir iesācēji. Projektā paredzēts rīkot mācības, piesaistot pieredzējušus fotogrāfus, organizēt foto apmācību plenērus, veidot Salacas upes baseina fotodarbu ceļojošās izstādes, izdot fotoalbuma grāmatu un publisku Salacas upes tūrisma foto maršrutu laivotājiem. Projektā plānots – stiprināt vietas piederību, kopīgi mācoties, sadarbojoties un veidojot sadarbības partneru vizuālo identitāti.

Projekts Nr. 17-00-A019.332-000007 “Salaca, Latvijas pērle, no Burtnieka līdz jūrai” tiek īstenots Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai Latvijas Lauku attīstības programmas 2014.-2020.gadam pasākuma “Starpteritoriālā un starpvalstu sadarbība” ietvaros. 

Projekta atklāšanas pasākums – pirmā lekcija Kā nofotografēt “NEKO” jau 10.februārī Staiceles kultūras namā, Staicelē! 

Iesakām izlasīt