Izvēlne Aizvērt

Aicinām apmeklēt fotoizstādi “Ziemeļvidzemes pērle – Salaca ziemā”

No šodienas, 14. aprīļa, Mazsalacas novada Kultūras centra foajē apskatāma starpteritoriālā sadarbības projekta “Salaca, Latvijas pērle, no Burtnieka līdz jūrai” (Nr. 17-00-A019.332-000007) dalībnieku fotoizstāde “Ziemeļvidzemes pērle – Salaca ziemā”, kas veltīta Salacai un tās apkārtnei.

Izstādē aplūkojami 34 dalībnieku (t.sk. Staiceles foto biedrības “Laiks”, foto biedrības “Salacgrīva”, Mazsalacas fotostudijas “Fokuss”, biedrības “Limbažu fotoklubs”, biedrības “Valmieras atspulgs” pārstāvju) 46 fotoattēli, kuros skatāma Salaca caur foto objektīva aci.

Fotoizstāde Mazsalacas novada Kultūras centrā (Rūjienas ielā 1) būs apskatāma līdz 7. maijam, no pirmdienas līdz piektdienai laikā no plkst.8.30 līdz 17.30.

Izstādi organizē Vidzemes lauku partnerība “Brasla”, biedrība “Jūrkante” un biedrība “No Salacas līdz Rūjai” sadarbībā ar Mazsalacas novada Kultūras centru. Projekts tiek īstenots Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai Latvijas Lauku attīstības programmas 2014.-2020. gadam pasākuma “Starpteritoriālā un starpvalstu sadarbība” ietvaros. To atbalsta Zemkopības ministrija un Lauku atbalsta dienests.

Vienlaikus no 04.04.2018. līdz 20.04.2018. aicinām visus interesentus apmeklēt Staiceles pilsētas bibliotēku un aplūkot Staiceles foto biedrības “Laiks” organizēto fotoizstādi “Ziemas sesijas noslēgums”, kas arī tapusi starpteritoriālā sadarbības projekta ietvaros. 

Iesakām izlasīt