Izvēlne Aizvērt

Iespēja Jauniešiem līdz 25 gadiem!!!

Iespēja Jauniešiem līdz 25 gadiem piedalīties biedrības Jūrkante sadarbības projektā kopā ar Saldus un Cēsu partnerības jauniešiem .

Paredzētas četras ZOOM lekcijas un trīs izbraukuma Domnīcas .

Lekciju tēmas

Tēmas vebināriem:

  1. Lai būtu sekmīgs uzņēmējdarbībā – zini tieši kādu uzņēmumu taisīt un ko darīt! Uzņēmējs sākumā ZINA 80% no uzņēmuma funkcijām. Jāzina viss un jāmācās ir viss. Kādu man uzņēmumu vislabāk taisīt un ko man tajā darīt?
    Kā vislabāk tieši man veidot uzņēmumu, kas var labi attīstīties bioekonomikas jomā?
  2. Mārketings. Uzņēmuma sākums un izaugsme sākas ar precīzu mārketingu. Tiešais, personīgais un izvērstais mārketings. Tirgus izpēte. Bioekonomikas tendences, ko ņemt vērā mārketingā.
  3. Uzņēmuma būvēšanas principi. Secība, prioritātes, veidojot uzņēmumu. Kā bioekonomikas uzņēmuma struktūra ietekmē to, kā Tev labāk veidot uzņēmumu.
  4. Definē precīzi mērķus, bet esi elastīgs. Kā definēt mērķus, vīziju, misiju un kā tos mainīt. Kāpēc stratēģija būs atslēga Tavai attīstībai. Kādas ir tendences bioekonomikas tirgū, ko Tev ir vērts laicīgi ņemt vērā un saskaņot ar saviem mērķiem, talantiem un spējām!

Datumi :

Datumi vebināriem:

13.06. 18:00

17.06. 18:00

18.06. 18:00

19.06. 18:00

pieteikšanās saite- https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeXjBCLQC9gjBI6Lw7VzgCKHC5bfd5ob34XqkduoqNoRaDh1w/viewform?usp=sf_link

Iesakām izlasīt

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *