Izvēlne Aizvērt

“Maizes ceļš”

Sākusies biedrība “Jūrkante” projekta 18-00-A019.332-000006 “Mājražošanas jaunrade” ietvaros rīkotā skolēnu nometni Bērnu vasaras piedzīvojums “Maizes ceļš” Attīsti prasmi saredzēt jaunas iespējas!”.

Pirmdienas rīts saulains un jauks , ari pati Raiskuma pamatskola skaita un nometnei gatava uzņemt jauniešus . Visi nedaudz satraukti, bet intereses pilni.

Par cik COVID 19 ieviesis savus noteikumus, nometnes organizatoriem nācās mainīt nometnes vietu vel pēdējās dienas un tas nedaudz ieviesa ari izmaiņas gan mums kā pasūtītājiem gan nometnes dalībniekiem, bet bažas bija veltīgas, jo vis ir atbilstoši un par jauniešu drošību un veselību tiek piedāvāts īpaši. Ari nometnes organizatori, bez plānotās darba kārtības vakar vakarā sagādāja bērniem īpaši patīkamu pārsteigumu Reiņa Reķa māla bungu meistarklasi.

Laiks skrien un jau šovakar nometnes dalībnieki saka viens otram ardievas, ņemot līdzi siltu maizes klaipiņu, labas atmiņas un ari pietiekoši daudz jaunu zināšanu, jaunu draugu, un kā parasti līst asaras, žēl šķirties.

Bet šī nebūs šovasar pēdējā nometne. Esam ieplānoši vel augusta izskaņā nometne Limbažu pusē- Meža salās, bet tas jau būs cits stāsts

Pasākuma mērķis: sniegt dalībniekiem zināšanas par mūsdienu tehnoloģiju pielietojumu mājražošanā, konkurētspējīgu un radošu biznesa ideju vai produktu izstrādē.

Kontaktinformācija:

Biedrība “Jūrkante”, Dzintra Eizenberga , dzintra@jurkante.lv , tel +37129427095

Iesakām izlasīt