Izvēlne Aizvērt

Dižprojekts 2023

Biedrība “Jūrkante” izvirzītais Dižprojekts 2023 ir “Naktsmītnes – ekspozīcijas “Klusā māja” Ainažos aprīkošana”. Projektā, ko īstenojis SIA “Unforget”, tika atjaunota ekspozīcija pēc individuāla pasūtījuma iegādātas divvietīgas gultas, sakārtota un izveidota tualetes santehnika, kā arī mazas virtuves iekārtas, izveidojot interesantu naktsmītni-ekspozīciju Miķelsonu dzimtas mājā, kas celta ap 1900.gadu. Veidojot interjeru, saglabāta šis ēkas 100 gadu vecā elpa.

Vairāk par projektu lasiet šeit – https://laukuforums.lv/lv/archives/16219

________________________________________

Tradīcijas turpinot, uzsākam lepošanos ar 2023.gada Dižprojektiem! Turpmāk līdz 3.martam šeit tiks publicēti izvirzītie vietējo iniciatīvu projekti, kuri realizēti VRG darbības teritorijā ar LEADER ELFLA vai EJZF fonda atbalstu un kuri ir teritorijas lepnums un aktīvo cilvēku darbības apliecinājums. Šobrīd notiek pieteikumu pieņemšana un ir atvērts sabiedrības balsojums sociālajos medijos.

🗳Līdz 3.martam DALIES un spied “PATĪK” projektam, kas Tavuprāt, ir #Dižprojekts2023!

Lai balsojums tiktu ieskaitīts, jādalās un jāreaģē uz oriģinālo ierakstu Latvijas Lauku foruma lapā.

🎯Konkursa mērķis ir popularizēt unikālas un reģionu teritorijām un iedzīvotājiem nozīmīgas idejas, kas īstenotas ar LEADER pieeju (#CLLD) un saņēmušas finansējumu. Jāatceras, ka galvenā nav projektu savstarpējā sacensība, bet gan lepošanās ar paveikto, sabiedrības informēšana par līdzcilvēku paveikto, iedrošinot arī citus aktīvai rīcībai.

Ar visiem Dižprojekts 2023 projektiem iespējams iepazīties šeit – https://laukuforums.lv/lv/?p=16014

Ainaži | Limbažu Novads | Zemkopības ministrija / Ministry of Agriculture of Latvia | Lauku atbalsta dienests

Iesakām izlasīt

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *